Uncategorized

Hello World, hallo wereld

20180701_115255 (2)

πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡³πŸ‡±

Welcome everyone. This blog is all about food and it goes from sharing easy- to- make recipes to giving reviews of restaurants and (food) events that i have visited and products that i have tried and more. I love to be creative and to experiment with food. Further i love to photograph and to film my food from different angles. You might find me crazy but that is who i am. My world is all about food and i still dont consider myself as a homecook and/or a foodie, a popular name for someone who loves to eat. You can find me also on Instagram under the name of Marilyn_Amaterasu. Feel welcome to follow me in my own food world. I want to thank you for visiting this blog and reading this posting. Stay tuned for the recipes that will be posted soon on this blog.

Welkom iedereen. Dit blog gaat over eten en het delen van gemakkelijke recepten tot aan het geven van recensies van restaurants en (eten) evenementen dat ik ben geweest en producten dat ik heb uitgeprobeerd en meer. Ik hou ervan om creatief te zijn en te experimenteren met voedsel. Verder hou ik ervan om mijn eten te fotograferen en te filmen vanuit verschillende hoeken. Je kan me gek vinden maar zo ben ik. Mijn wereld draait om eten en toch zie ik mezelf niet als een thuiskok en/of een foodie, een populaire naam voor iemand die heel veel van eten houdt. Je kan me ook vinden op Instagram onder de naam van Marilyn_Amaterasu. Voel je welkom om mij te volgen in mijn eigen wereld waar het allemaal draait om eten. Ik wil jou bedanken voor het bezoeken van mijn blog en voor het lezen van deze posting. Blijf mijn blog in de gaten houden want de recepten worden binnenkort geplaatst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: