Caribbean Burrito

For English version. You have to scroll way down.
Er is een nieuwe zaakje in Den Haag bijgekomen, Caribbean Burrito. Hun concept is niet zoals de bekende Mexicaanse burrito maar net iets anders. De naam van het restaurant zegt het al. Zij richten zich op Carribean Burrito, een fusion van Caribische en Mexicaanse invloeden. Op uitnodiging van het restaurant Carribean Burrito mocht ik hun producten uitproberen. Lees verder als je nieuwsgierig bent naar mijn ervaring.

Introductie Caribbean Burrito

Interieur

Het restaurant Caribbean Burrito heeft zowel aan de buitenkant als de binnenkant een warm tropische tintje aan gegeven. Het voelt daardoor ook uitnodigend om binnen te stappen. De manier hoe het ingericht is, is alsof je waant in een strandtent. Het beeld van een strandtent wordt versterkt door de 3 grote tv’s die bevestigd zijn tegen de muren met erom heen een decoratie raam. Op alledrie tv’s worden dezelfde filmpjes afgespeeld met alleen strand en zacht kabbelend water waar het geluid hoorbaar is. Op de achtergrond hoor je ook de Caribische muziek spelen. Mijn oog valt op de geribbelde golfplaten aan de muren. Deze bleken naar aanleiding van een inspiratie te zijn geweest van de golfplaten die in Caraïben als dak van huizen worden gebruikt. 

Eten

We, mijn vriendin en ik werden hartelijk verwelkomd door het personeel en de eigenaar Michael. Op de menu borden aan de muur kan je een keuze maken uit zowel een burrito of een bowl of beiden met verschillende toppings en sauzen. We besloten voor een burrito en bowl te gaan en deze samen te delen om beide smaakbelevingen te hebben. Voor de burrito en bowl kozen we verschillende toppings en sauzen. De vrouw van eigenaar Mike is van oorsprong Caribische en zij ontwikkelt recepten waar de koks volgens haar recepten moeten bereiden. Alle ingrediënten zijn vers en van betere kwaliteit. Daarnaast worden producten zoals bijvoorbeeld sauzen vanaf scratch gemaakt en deze proeven we ook terug in onze maaltijden. We hadden genoten van onze maaltijden en eerlijk gezegd vond ik de Carribean burrito lekkerder dan de Mexicaanse burrito. Het restaurant Caribbean Burrito is duidelijk een aanrader. Een aanwinst voor Den Haag.

Informatie:
Caribbean Burrito
Herengracht 12 A
2511 EH  Den Haag

  

English version

The restaurant Carribean Burrito

There is a new restaurant in The Hague, Carribean Burrito. Their concept is not like the wellknown Mexican burrito but just little different. The name of the restaurant says it all. they focus on Carribean burrito. Its a fusion of Carribean and Mexican influences. I was invited to try their products. Read on if you want to know more about my experience.

Introduction Carribean Burrito

Interior

The Carribean Burrito restaurant has a warm tropical touch on both the outside and the inside. It therefore also feels inviting to step inside. The way it is done is like being in a beach tent. The image of a beach tent is reinforced by the three large TV’s that are attached to the walls with decorative window  around it. On all three TV’s the same videos are played with only beach and soft rippling water where the sound is audible. In the background you can also hear the Carribean music. My eyes falls on the corrugated metal sheets on the walls. These turned out to be inspired by the corrugated metal sheets used in the Carribean as the roof of the houses.

Food

We, my friend and i, were warmly welcomed by the staff and the owner Michael. On the Menu boards on the wall you can choose between a burrito and a salad bowl or both with different toppings and sauces. We decided to go for a burrito and a salad bowl and share it together to have both taste experiences. For the burrito and bowl we chose different toppings and sauces. The wife of the owner Mike is originally from the Carribean and she develops recipes where, the cooks have to prepare food according her recipes.  All ingredients are fresh and of better quality. In addition, products such as sauces are made from scratch and we also taste these in our meals. We enjoyed our meals and honestly i liked the Carribean burrito better than the Mexican burrito. The restaurant Carribean Burrito is clearly recommended. An asset to the city The Hague.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s